L’interès i la demanda d’immobles a Espanya continuen la seva trajectòria ascendent

Segons dades de l’últim informe de Kyero.com, primer portal immobiliari per a compradors internacionals a Espanya, la demanda d’immobles continua en alça. Comunitat Valenciana, Illes Canàries i Andalusia han estat les zones amb major demanda en el mes d’agost, especialment entre suecs, alemanys i belgues. Malgrat el Brexit, els britànics han augmentat les seves consultes per adquirir una propietat a Espanya, si bé és cert que la demanda tendeix cap a propietats més petites.

Compradors
Els mesos d’estiu són tradicionalment un període pico per trobar nous compradors en el sector immobiliari i conformen un potent indicador de la futura evolució del mercat. Segons l’informe mensual de Kyero, agost ha batut tots els rècords.

“Que aquest mes d’agost hagi batuts tots els rècords en Kyero.com, ens permet fer prediccions molt optimistes pel que fa al futur període 2016-2017”, comenta Martin Dell, Director General de Kyero. “A la llum de les dades obtingudes, no ens queda dubte que ens endinsem en un moment excel·lent per a la venda d’habitatges a compradors estrangers a Espanya” explica.

La demanda internacional segueix guiant-se pels grans països europeus, a excepció de França: d’acord amb les xifres de Notaris i Frontur, el nombre de visitants francesos en Kyero va caure un 2% aquest passat mes d’agost.

El preu de sortida de l’habitatge en Kyero.com està ara entorn dels 245.000€, un increment del 2,5% respecte a juliol d’aquest mateix any. Així més del 55% de les oportunitats de vendes en Kyero.com van ser d’apartaments i adossats, mentre que gairebé el 60% van ser de propietats inferiors a 150.000€. També les consultes per a propietats de més d’1 milió € han augmentat en un 53%.

 

Font: http://www.infoconstruccion.es/

 

   |   AISI Aplicacions i Serveis Informàtics   |    Tots els drets reservats